Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom - Kera Sumbang

Latest

Cuba cakap dalam bahasa mudah.

Khamis, Jun 21, 2018

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Nak pergi rumah terbuka pun dah tak berapa nak ada, jadi kita blogwalking saja. Jumpa Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom ni kita terus join. Boleh juga dapat kenalan baru. Kalau ada yang nak join sama, boleh klik pada gambar kat atas tu. 

Terpikat dengan blog ni sebab penulisnya sudi membantu rakan-rakan blogger lain untuk terus maju. Tambah-tambah kita yang baru nak mula ni, memang perlu sangat rakan macam ni. Dah siap like, follow dan buat entry, cuma KeraSumbang.Com belum ada channel Youtube, IG dan Twitter.

Tarikh penyertaan segmen special ini: 5 Jun - 5 Julai 2018.

Jadi jangan ketinggalan untuk sertai ya. 10 orang yang terpilih akan dimasukkan ke dalam Special Bloglist 7 Juta di sidebar blog sayidahnapisahdotcom. Bloglist tersebut akan bertapak di blog ini sehingga lah total PV mencapai 8 juta. Moga tersenarai !

Tiada ulasan: